Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szerelmes Zséda dal

Szerelmes Zséda dal

| Kóczán Bálint | Sztárok

Miközben gőzerővel dolgozik legújabb lemezén, szerelmes meglepetéssel kedveskedett Zséda. A csinos énekesnő egy érzelmes dal újraértelmezett verziójával jelentkezett.

Vadonatúj klippel csábít Zséda! A popdíva egy korábbi mesterművét dolgozta át, a „Mondd, látom még őt valaha?” című szerzemény a 2016-ban megjelent Kémia című albumán volt először hallható.  

– Bár már javában dolgozunk a következő lemezemen, úgy éreztem, ez a dal „benne maradt” a Kémia albumban – nyilatkozta a dekoratív énekesnő, aki a kisfilmet pont Valentin-napra időzítette és azóta már több tízezren látták. – Mivel a közönség egyik nagy kedvencéről van szó, úgy gondoltuk, remek meglepetés lehet, ha még ezt a klipet elkészítjük.

A szám kiválóan vegyíti a soul, a blues és a pop zenei stílusok elemeit. A dal egyben Létray Ákos egykori szerzeményének újraértelmezése, amelynek szövegét a nemrégiben gyerekalbummal jelentkező Major Eszter írta még a 2000-es évek közepén.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...