Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szerelmes Szeder
Szeder-Szabó Krisztina

Életigenlőbb hangulatúak az új album dalai

Szerelmes Szeder

| Kóczán Bálint | Sztárok

Első klasszikus értelemben vett szerelmes dalával jelentkezett Szeder-Szabó Krisztina. A tehetséges énekesnő legújabb lemezén dolgozik, amely még optimistább lesz az előzőeknél.

Harmadik nagylemezén munkálkodik Szeder. Az Artisjus-díjas énekesnő a készülő lemezanyagba enged bepillantást legújabb, Megtaláltál című dala kapcsán.

Azt, hogy Szeder zenei világa mennyire színes, tudhatta a közönség, és az sem kérdés, hogy játékos, szókimondó szövegeiben egy mesés világot tár a hallgatóság elé. Szerelmes dalt azonban még sosem írt, énekelt a fiatal előadó.

Kriszti sokféleképpen boncolgatta korábban a férfi–női viszonyt, elég csak a Feri feneke vagy a Csipkerózsa Sándor című felvételeire gondolni, de a megérkezés boldogsága, az optimista harmónia eddig nem volt jellemző témája Szedernek. Eddig, hiszen nemrég útjára indította Megtaláltál című érzelmes zenéjét.

– Szerettem volna kicsit élet­igenlőbb hangulatot lopni az új album dalaiba. Bevallom, jólesett a lírai énemet is szabadjára engedni ebben a számban – fejtette ki az előadó, aki Sopronban is már több ízben koncertezett.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...