Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szárnyal a The Sign

Szárnyal a The Sign

| Munkatársunktól | Sztárok

Belevaló rockos ütemek, fülbemászó dallam és zseniális gitárjáték – ezek jellemzik a The Sign legújabb felvételét: megérkezett a Rabmadár.

A pimaszul fiatal zenészekből álló miskolci zenekar áprilisban jelentette meg „Többet mond itt minden rólad” című bemutatkozó albumát, amelyről most belevaló oldalát mutatja meg a közönségnek. Az új felvétel mind zenei, mind képi világát tekintve kicsit eltér a banda előző megjelenéseitől.  

– Különösen boldog vagyok, mert Green Day és AC/DC dalokon nőttem fel és tanultam meg gitározni. Ezzel a dallal és klippel azt a világot akartuk feleleveníteni. A „Rabmadár” egy ízig-vérig autentikus rockdal, ami a szabadságról szól – mesélte Czinke Máté, a zenekar frontembere.

A számhoz egy zúzós klip is készült, amit a zenekar dobosa, Kollár Ábel rendezett. – Rengeteg ötletünk volt, elsősorban a dal hangulatát és energiáját szerettük volna átadni.

A srácok hobbi garázsbandából rövid idő alatt díjnyertes és folyamatosan koncertező formációvá nőttek, hamar a közönség szívébe lopták magukat. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...