Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sövegjártó Áron jubileuma

| Munkatársunktól | Sztárok

Válogatásalbummal jelentkezik Sövegjártó Áron soproni színművész.

A jelenleg Budapesten dolgozó művész az elmúlt tizenöt év szerepeiből állította össze a ki­­adványt, amely egy könyvet is tartalmaz.

– Egy önéletrajzi könyv ihletett meg, amit 2014 karácsonyán olvastam, és olyan hatással volt rám, hogy úgy éreztem, létre kell hoznom valami maradandót, va­­la­­­­mi olyat, amivel másoknak adhatok. Sok hónapnyi előkészület után még több hónapnyi munka következett, végül a napokban jelenik meg a 15 éves jubileumi lemezem – nyilatkozta Sövegjártó Áron új anyaga kapcsán.


– Az album alcíme 15 év, 50 szerep, 1500 előadás. Óriási számok… Az előkészületeknél döbbentem rá, hogy mennyi mindent elénekeltem, eljátszottam már, szerencsére volt miből válogatni. A lemezre meghívtam több kedves kollégámat is közreműködni, így hallható az albumon Mikó István, Keresztes Ildikó, Sasvári Sándor, Patkó Béla Kiki, Mahó Andrea, Détár Enikő, Füredi Nikolett, Bódi Barbara, Geszthy Veronika, Kurkó J. Kristóf és Rárósi Anita. A zenei rendező pedig a Ra­­pü­­lők­­ből is ismert Berkes Gábor – mesélte Áron.

– Bár már tizenhat éve Budapesten élek, soproninak vallom magam, és gyakran járok vissza. Szeretem Sopront, a helyieket, a családomat. A lemezt hall­­gatva újra együtt lehetünk – zárta a Turay Ida Színház tagja.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...