Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Soproni zene, ami örömet okoz
– Jó együtt lenni, a zene feltölt bennünket – vallják a soproni Csendtörők együttes tagjai

Soproni zene, ami örömet okoz

| Munkatársunktól | Sztárok

Minden eddiginél tartalmasabb nyári szezonon van túl a Csendtörők

. A soproni zenekarnak nincsenek világot meghódító tervei, csak azt kívánják a tagok, hogy a jövőben is minél több örömteli pillanatot tudjanak szerezni a közönségnek. Hasprai Erzsébettel beszélgettünk.

– Milyennek értékelitek az elmúlt hónapokat?

– Rendkívül jó érzéssel tölt el bennünket, hogy már nemcsak a magunk örömére, hanem mások szórakoztatására is van lehetőségünk zenélni. A fellépések során végtelen szeretetet látunk azoknak az embereknek az arcán, akik eljönnek, és velünk együtt énekelnek, mozognak, táncolnak a zene ritmusára.

– Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat?

– Minden fellépés emlékezetes, hol ezért, hol azért. A legnagyobb öröm talán az, amikor a „stabil rajongótábor” már eljön utánunk vidékre is.

– Mitől ennyire népszerű a Csendtörők?

– A népszerűség oka egyrészt az lehet, hogy olyan zenét játszunk, ami a „Csendtörőket” szerető közönség igényeit kielégíti. Másrészt a csoport minden tagja, külön-külön is, végtelenül empatikus, segítőkész, csupa szív ember. Olyan személyiségek, akik vonzzák maguk köré a hasonló kvalitású embereket. A bulikon megjelenő tömeg pozitív energiája többszörösére hatványozódik, és egy olyan légkör alakul ki, amire mindannyian vágyunk. Jó együtt lenni, a zene feltölt bennünket. A tánc és az éneklés közben felszabadul egy csomó boldogsághormon. Ez idő alatt elfelejtjük minden gondunkat, bánatunkat, fájdalmunkat. Magával ragad a pillanat, és kölcsönösen örülünk egymásnak.

– Mik a további tervek?

– Ez a csodálatos érzés sose múljon el! Amíg szeretnek bennünket és azt a zenei teljesítményt, amit mi tudunk nyújtani, boldogan megyünk bárhová fellépni! 

Kapcsolódó cikkek