Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sopronban zárja az évet a Leander Kills

Sopronban zárja az évet a Leander Kills

| Munkatársunktól | Sztárok

Mozgalmas hetek állnak a Köteles Leander, Czifra Miklós, Jankai Valentin és Vermes András alkotta zenekar mögött.

November végén a Leander Kills budapesti nagykoncertjén debütált a Kell a háború című dal, majd alig pár nappal később bemutatta a formáció a népies hatásokat is felvonultató új klipjét, a Hazavágyomot. Az akusztikus ballada hamar nagy népszerűségre tett szert, és valószínűleg jövőre még többen ismerik meg: a szerzemény ugyanis sorozatban harmadszor is A Dal legjobb harminc felvétele közé juttatta a csapatot (2017-ben és 2018-ban a döntőig meneteltek Leanderék). Eközben a srácok őszi–téli turnéja sem állt meg, és ennek utolsó állomásaként december 29-én Sopronban lépnek fel.

Az eseménynek a Hangár Music Garden ad otthont, az est vendége pedig az a Poison Alley lesz, amelyben ugyancsak Czifra Miklós és Vermes András gitározik. És ha mindez még nem lenne elég, a Leander Kills gőzerővel dolgozik az új, harmadik albumán, amely február 22-én lát napvilágot. A 2017-ben megjelent Élet a halál előtt lemez elérte a platina minősítést, így a rajongók fokozott érdeklődéssel várják a friss anyagot.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...