Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sopronba jön a Leander Kills

| Munkatársunktól | Sztárok

A Soproni Rockfarsang keretében március 3-án a GYIK Rendezvényházban lép fel a Leander Kills. A formáció frontemberével, Köteles Leanderrel beszélgettünk.

– Milyen anyaggal érkeztek Sopronba?
– Nemrég jelent meg a második lemezünk, és ezt turnéztatjuk most meg. De természetesen az első albumról is viszünk számokat Sopronba. Úgy gondolom, hogy összeállt egy nagyon erős program, ezzel érkezünk. Imádjuk Sopront, nagyon sokat járunk a környéken is. Talán idén már a VOLT Fesztiválra is eljutunk.
– Mennyire tudja a Leander Kills növelni rajongótáborát?
– Szerencsénk van, hiszen olyan stílust képviselünk, amivel sokan tudnak azonosulni. Kijött tavaly egy Tankcsapda-feldolgozásunk is, amelynek köszönhetően jelentősen nőtt a népszerűségünk, ebben segít A Dal című műsor is.
– A Dal mit jelent számotokra?
– Érdekes módon a mi zenénket főleg a nem metál vagy rock rajongók szeretik. A Dal pedig egy nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy hozzájuk is eljussunk. Hálásak vagyunk ezért.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...