Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sokszínű fürdőruhák

| Madarász Réka | Sztárok

Lassan nyitnak a strandok, és már annak sincs semmi akadálya, hogy valamelyik üzletben beszerezzük a legújabb fürdőruhánkat. Jó hír, hogy nem fogunk szégyent vallani valamelyik régebbi darabunkban sem.

Ha a fürdőruhánkban valóban jól szeretnénk érezni magunkat, akkor fontos, hogy ne a divat legyen a meghatározó, hanem a stílusunknak, alkatunknak és színtípusunknak megfelelő darabot válasszunk. Viseljünk olyan fazont, amelyben magabiztosan és kényelmesen érezzük magunkat. Azoknak, akiket nagyobb mellmérettel áldott meg a sors, a merevítős vagy nyakba kötős modellek ajánlottak, kisebb mellmérethez pedig a szivacsos, a háromszögszabású vagy a fodros felsők állnak jól. A brazil fazonú bikinialsókban optikailag nagyobbnak tűnhet a popsink, ha kicsinyíteni szeretnénk, érdemes sötét színű alsót és világos felsőt kombinálnunk.  

2020 trendszínei a klasszikus fekete, a csokoládébarna, a vibráló narancs és a legkülönbözőbb neon árnyalatok. Menőnek számítanak a leopárdmintás, a horgolt és a batikolt fürdőruhák, a magasan szabott bikinialsók, továbbá a nagy logók. Az idei strandszezon legnagyobb dobása azonban a farmerbikini, amit már tangás változatban is megálmodtak. Hódítanak az egybe részes fazonok. A szezon igazi különlegességei azonban a vintage-hangulatot keltő elegáns kockák és az övvel díszített modellek. A pöttyök és a csíkok idén sem kerülnek le a divatpalettáról, ahogy a virágmotívumok sem. A függőleges csíkozású egybe részesek karcsúsítanak, míg egy vízszintes mintázatú push up bikinifelsővel dúsíthatjuk a kebleinket. A buja botanikus minták évek óta nem veszítenek népszerűségükből, ne feledkezzünk meg azonban arról, hogy a nagy méretű minták optikailag szélesítenek! A fodros fürdőruhafelsők romantikus és játékos benyomást keltenek, a kisebb keblűek számára pedig még praktikusak is, mert teltebbnek láttatnak. Arra azért érdemes odafigyelnünk, hogy a csípőrészen elhelyezkedő nagyméretű fodrok is hasonló hatásúak. 


Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...