Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sokszínű 2021-es fürdőruhatrend

| Madarász Réka | Sztárok

Lassan közeledik a nyár, épp itt az ideje, hogy beszerezzük a legújabb fürdőruhánkat. A megfelelő darab kiválasztásakor ne a divat vezéreljen, hanem az alkatunknak és stílusunknak megfelelő fazon mellett döntsünk!

Az sem mindegy, hogy az új szettünket mire fogjuk használni. A hihetetlenül trendi fűzős és zárt fürdőruhák, illetve tankinik például nem kifejezetten alkalmasak napfürdőzésre.

A retro megjelenés évek óta hódít, a strandra tervezett kollekciókon is egyre gyakrabban megjelennek a gombok, csipeszek, a magas derék pedig a fiatalok körében is divatos. Gyermekkorunk balatoni nyaralásainak emlékét idézi a pöttyös bikini: a merevítős felsőhöz választhatunk magas derekú vagy akár brazil fazonú alsót is. 2021 trendszínei az élénk árnyalatok, a csokoládébarna, a vibráló narancs, a legkülönbözőbb neonszínek és természetesen az örök klasszikus: a fekete. Egy extravagáns metálfényű modellel valódi 80-as évekbeli diszkóhangulatot vihetünk az összeállításunkba. A csíkos is tartja magát évek óta, talán azért is, mert optikailag csalhatunk vele: a függőleges csíkozású egyrészesben például karcsúbbnak fogunk tűnni, míg egy vízszintes mintázatú push up bikinifelsővel a melleinket dúsíthatjuk. Ugyanezt a célt érhetjük el egy fodros melltartóval is. A teltebb idomokkal megáldott hölgyek kedvence a ­plunge fürdőruha, melynek mély kivágása a dekoltázsra irányítja a figyelmet. Továbbra is divatosak a merész állatmintás modellek, akárcsak az apró vagy nagyobbacska virágminták és az egzotikus, trópusi minták. A nagy motívumokkal azonban csínján kell bánni, mert szélesíthetnek. Az idei év igazi különlegességei a vintage hangulatot keltő, elegáns kockákkal ellátott és az övvel díszített fürdőruhák. A félvállas fazonok a felsőtestre helyezik a hangsúlyt. Ha apró bikinialsóval viseljük, biztos, hogy magunkra vonzzuk a tekinteteket, egyrészes változataik pedig dívás megjelenést kölcsönöznek. A tankini egy stílusos karcsúsító fürdőruha, a visszafogottabbak pedig magas nyakú, sportos bikinifelsőben is pompázhatnak. Az idei év slágerei a horgolt és batikolt összeállítások is.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...