Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Az „Idiota”-hoz egy dögös videót is készítettek

Sofia Reyes pezseg

| Kóczán Bálint | Sztárok

Sofia Reyes ismét az ujjai köré csavarja a rajongókat. A latin szépség egy fülbemászó dallal jelentkezett, amely többmilliós nézettségnél tart.

Bomba dalt adott ki Sofia Reyes, a latin szépségtől megérkezett ugyanis az „Idiota”. Az új nóta azonnal a táncparkettre hívja egy kis csípőrázásra a hallgatókat. A track vérbő hangszerelésével üdítő dal a szürke hétköznapokban, refrénje pedig azoknak is könnyen dúdolható, akik még nem sajátították el a spanyol nyelvet. Az „Idiota”-hoz egy dögös videó is készült, amit rövid időn belül máris több millióan tekintettek meg a YouTube-on.

A 25 éves énekesnő–dalszerző már fiatal kora óta foglalkozik a zenével. A szépség mindössze tizenkét esztendős volt, amikor saját YouTube-csatornát indított, és egyre népszerűbbé vált világszerte. Viszonylag gyorsan „lecsapott” rá egy kiadó, gyakorlatilag onnan már borítékolható volt a siker.

Sofia 2013-ban adta ki első lemezét, produkcióiban általában az angol és a spanyol nyelvet ötvözi, ettől is egyedi. Reyes kisasszony számára az igazi áttörést a 2018-ban megjelent „1, 2, 3” című trackje hozta meg, amiben Jason Derulo és De La Ghetto is közreműködött. A dalhoz készült videoklipet több mint 579 millióan (!) nézték már meg a videomegosztón, a Spotify-on pedig több mint 400 millió streamet generált. Emellett számos slágert köszönhetünk még a spanyolajkú dívának, köztük a tavaly megjelent „R.I.P” című dalt, amit Rita Orával és Anittával közösen jegyez. 

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...