Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Slágerlistás száguldás

A White Mercedes klipjében fel is gyújtanak egy autót

Slágerlistás száguldás

| Kóczán Bálint | Sztárok

Charli XCX fehér Mercedesszel száguld a slágerlisták élére. Az extravagáns énekesnő új dalát már több millióan meghallgatták.

Rövid idő alatt több mint hárommillióan hallgatták meg Spotify-on Charli XCX vadonatúj dalát, a White Mercedes-t. Borítékolható, hogy a Youtube-on is óriásit robbant majd a hozzá készült klip! Ahogy az extravagáns énekesnőtől megszokhatta a közönség, ismét egy látványos és szexi videóval rukkolt elő, amelyben például fejjel lefelé lógatják az autót egy daruról, majd pedig fel is gyújtják.

A szerzemény a friss lemez egyik csúcspontja lehet a közönség számára, ugyanis a fülbemászó dallam és Charli XCX különleges hangszíne fantasztikus párost alkot.

A rajongók a White Mercedes által jobban megismerhetik az előadó lelki világát. Charli XCX korábban azt nyilatkozta az amerikai The Tonight Show-ban, hogy a Charli lett a legszemélyesebb albuma, amin ez a track is megtalálható tizennégy másik dal mellett. A lemezen egyébként hét darab kislemezként is kiadott szám kapott helyet, ami egészen szokatlan, ezek közül eddig a White Mercedesszel együtt négy kapott már hivatalos klipet. Az albumon szépszámú vendégelőadó is közreműködik, például Troye Sivan, Lizzo, Sky Ferreira, a HAIM és a Christine and the Queens is kivette a részét a projektből.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...