Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SativuS: Tessék folytatni!

SativuS: Tessék folytatni!

| Kóczán Bálint | Sztárok

Továbbjutott A Dal válogatójából az elődöntőbe a SativuS. A soproni formáció így továbbra is esélyes, hogy Magyarországot képviselje az Eurovíziós Dalfesztiválon.

 A csapat oszlopos tagját, Pájer Gábort a műsor után kérdeztük.

– Milyen érzés volt színpadon állni és milyennek értékeled a produkciót?


– Nagyon izgultunk mindannyian, de ezt nem igazán mutattuk ki. Az öltözőben végigmuzsikáltuk az üres órákat a délután folyamán, és jól éreztük magunkat. Nagyon hirtelen a színpadon találtam magam, miközben próbáltam nem arra koncentrálni, hogy több százezren néznek. Szerintem az előadás úgy sikerült, ahogy kigondoltuk, pár apróságot leszámítva. De ez talán nem volt annyira szembetűnő. Legközelebb változtatni fogunk a produkción, főleg a látványvilágon és a zenén.

– Milyen volt a közeg, összehaverkodtatok-e valakikkel?

– A közeg nagyon jó volt. A stábtagok jó fejek, kedvesek és tudják, hogy ilyenkor mekkora nyomás van rajtunk. Mégis profin kezelik ezt az egészet, úgy, hogy hiba nélkül le tudjon menni a műsor. Szóval nagyon jó élmény volt. A többi zenekar közül a yesyes-szel alakult ki közöttünk szorosabb kapcsolat, egymás mellett volt az
öltözőnk, de már a korábbi forgatásokon is lógtunk együtt párszor. Illetve Freddie-vel is volt egy tartalmas beszélgetésünk.

– Számítottatok-e arra, hogy továbbjuttok?


– A zsűri értékelése nekem kicsit csalódás volt, mert sajnos félreértették a dalunk mondanivalóját. Ezek után nem igazán számítottunk továbbjutásra. Az eredményhirdetéskor az esélytelenek nyugalmával álltunk a színpadon. Nagyon meglepett, hogy mégis sikerült továbbjutni, és ez óriási öröm! Megmutatta a környékünk, mennyire összetartó a Sopron–Fertőd-térség, és mindenkinek hálásak vagyunk a szavazatokért! Reméljük, a következő körben sem fogunk csalódást okozni, ami vagy két, vagy három hét múlva szombaton lesz.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...