Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Rudimental-újdonság

Rudimental-újdonság

| Munkatársunktól | Sztárok

A közelmúlt egyik legjobb dala a Sopronba készülő Rudimental slágere, a These Days, amelyben több remek művész is közreműködik.

Pár hete jelent meg a Rudimental legújabb dala: a These Days a hamarosan érkező harmadik nagylemez előfutára. A siker titka ezúttal – a feel good életérzés és a páratlan Rudimental sound mellett – az utánozhatatlan hangú Jess Glynne vokáljában, valamint a négyszeres Grammy-díjas Macklamore és a feltörekvő soul–r’n’b tehetség, Dan Caplen közreműködésében rejlik.


A dal produceri munkálatiban John Ryan is közreműködött, aki korábban a Maroon 5 és Kendrick Lamar slágereinek születésénél is jelen volt. A These Days kiváló színészi játékával tarkított, imádnivaló videoklipjét nemrég mutatták be, amiben Jess Glynne és Macklemore szerelmespárt alakítanak!


A Rudimental gyakran látogat hazánkba, legutóbb nyáron, a Sziget Fesztiválon bulizhattunk óriásit koncertjükön, 2018-ban pedig a VOLT Fesztivál színpadára érkeznek majd, ezúttal egy pörgős dj-szettel szórakoztatják az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkek

Előzze meg a tüneteket!

Előzze meg a tüneteket!

2024. 03. 06. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...