Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Rita Ora visszatért

Rita Ora visszatért

| Kóczán Bálint | Sztárok

Rita Ora többéves szünet után visszatért, és nem is akárhogy: a Your Song egy habkönnyű pop, amelynek készítésében a slágergyáros Ed Sheeran segített. Az elbűvölő énekesnő idén a Szigeten is fellép!

Rita Ora Calvin Harris-szel való szakítása után dal és pasi nélkül maradt, azonban nemrég újult erővel, magabiztosan tért vissza, és egy roppant slágergyanús számmal lepte meg a rajongóit. 

Az énekesnő tavaly ősszel szerződött le az Atlantic Records-hoz, és pár hete kezdte el beharangozni az új felvétel és új lemez megjelenését. Rita elemenként, lépésről lépésre építette újra magát és zenei stílusát. – Ti­­zenkilenc évesen adtam ki az első lemezemet. Sok minden változott azóta. Az új albumom sok mindenkit sokkolni fog majd. Meg fognak lepődni, hogy milyen érzelmeim, indulataim vannak! Nem hiszem, hogy az emberek ismernének. Persze, látnak képeken vagy a TV-ben, de az nem én vagyok – nyilatkozta Rita.

A vadonatúj dal szerzői igazi nagyágyúk: a slágerlisták élét hónapok óta birtokló Ed Sheeran, illetve a One Directionnel, Demi Lovatóval és Shakirával is együtt dolgozó Steve Mac.

Rita ezt mesélte a közös munkáról: – Imádtam Eddel és Steve-vel dolgozni, hihetetlen volt az ötleteimet a világ két legtehetségesebb szerzőjével megvalósítani. Eddel tiniként ismertük meg egymást és azóta barátok vagyunk, tényleg fantasztikus, hogy együtt írhattuk meg ezt a dalt.

Rita nemcsak tehetséges énekesnő, hanem elbűvölő jelenség is, aki az elmúlt években számos különböző, reflektorfénnyel borított területen kipróbálta magát: zsűriként és mentorként a brit Voice és X-Faktor műsorokban, színésznőként a Szürke ötven ár­­nyalata trilógiában, tervezőként az Adidas Originals kollekciói mögött és szupermodellként a Rimmel és a Tezenis pla­­kátjain.

Óriási boldogság a rajongók számára, hogy augusztus 12-én élőben is láthatják az énekesnőt a Sziget nagyszínpadán.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...