Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Radics Gigi szerepei

Nemrég jelent meg az énekesnő legújabb vidoklipje

Radics Gigi szerepei

| Kóczán Bálint | Sztárok

Nemrég új klippel jelentkezett, év végén pedig egy magyar szuperprodukcióban tűnik fel Radics Gigi, mindezek mellett pedig az X-Faktor legfiatalabb mentoraként is dolgozik. Az énekesnő tehát nem unatkozik.

Újabb látványos zenés színpadi előadással jelentkezik a 2014 és 2015-ben a Játékkészítő című kasszasikert is létrehozó TulipánTündér Produkció. Az év végén debütáló Álomutazó főcímdala pedig már megjelent két kiemelkedő popsztár, Radics Gigi és Varga Viktor előadásában Rakonczai Vik­­tor és Or­­bán Tamás alkotásában. 

A tehetséges énekesnő egyébként maga is feltűnik majd a szuperprodukcióban olyan színészek mellett, mint Stohl András, Szabó Győző vagy Hajdu Steve. Rajtuk kívül további sztárok csatlakoztak a csapathoz, Schell Juditot, Keresztes Ildikót, Zsédát, Falusi Mariannt, Varga Viktort és Ábel Anitát szintén láthatja majd a közönség a BOK Csarnok színpadán.

A Játékkészítőt a legutóbbi két esztendőben nyolc nap alatt több mint százezren nézték meg, ezzel a hazai szórakoztatóiparban egyedülálló si­­kert jelentett. Így vélhetően az Álom­utazó is nagy kö­­zön­ség­kedvenc lesz.

Gigi nemrég jelentette meg legújabb videoklipjét Give Love Back című dalához. A kisfilmben az énekesnő tánctudását és színészi képességeit egyaránt bemutatta a forgatás alatt. – A vi­­deót Jimy J. Hollywood rendezte, rengeteg munkánk volt benne! ­– mesélte Gigi. – A klip érdekessége, hogy hat női karaktert jelenítek meg benne, összesen háromféle frizura, hat smink és hat szett ruha volt rajtam, minden ruhadarab és ékszer más-más tervezőtől származik! A szetteket Léhárt Ákos stylist barátommal álmodtuk meg, igyekeztünk minél több kollekciót megjeleníteni.

Radics Gigi napjai rend­­kívül sűrűn telnek majd az év utolsó részében, hiszen zenei karrierje és a próbák mellett szombatonként az X-Faktor mentori székében foglal helyet.

Kapcsolódó cikkek

Itt a medvehagymaszezon

Itt a medvehagymaszezon

2024. 04. 03. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...