Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Pörgős nyárra készülnek
A HayDM Street attól is olyan népszerű, mert a tagok hisznek az élő zene varázsában.

HayDM Street: A Balatont célozza meg a soproni zenekar

Pörgős nyárra készülnek

| Kóczán Bálint | Sztárok

Tartalmas nyár elé néz a ­HayDM Street, a soproni zenekar ugyanis kész meghódítani a Balaton-partot, de Sopronban a Búgócsigában is találkozhatunk velük. A formáció repertoárja folyamatosan megújul, így koncertjei mindig üde színfoltot jelentenek a közönségnek.

– A Covid okozta válság után örülünk minden lehetőségnek, szerencsére egyre több a rendezvény a környéken és a nagyvilágban is, ami nagyon jó. A célunk az, hogy minél több helyen tudjunk koncertezni, minél több színpadra tudjunk ellátogatni – kezdte Károlyi Szabolcs. – A Balaton-part meghódítását tűztük ki célként – Alsóőrs, Badacsonytördemic, Szigliget –, itt zenélünk, de ez nem jelenti azt, hogy Sopronban nem találkozhat velünk a közönség. Amit már most biztosan tudok, hogy a szeptemberben a szüreti rendezvényeken lesz HDS koncert, továbbá a soproniak körében jól ismert Búgócsigában is adunk egy klubkoncertet a közeljövőben, pünkösd hétvégéjén.

Szabi azt is elárulta, hogy most már kezdenek visszatérni a régi kerékvágásba, gyakran tudnak próbálni, egyben van a csapat.


– Nem volt egyszerű az elmúlt közel két év, a vírus okozta nehézségek miatt mi is kevesebbet találkoztunk, de április végével mondhatom, hogy vissza tudtunk térni a megszokott, heti próbarendhez. Azt gondolom, remek zenekarunk van. Szeretünk zenélni, és jól kijövünk egymással.

A HayDM Street attól is olyan népszerű, mert a tagok hisznek az élő zene varázsában, és folyamatosan megújulnak.

– Természetesen mindig cserélődnek a dalok, vannak új ötletek, így a repertoárunk is állandóan változik – folytatta Károlyi Szabolcs. – Nagy kedvenceinket sem hagyjuk ki. Elmondhatjuk, hogy mindannyiunk sokat tapasztalt a zenei közegből, így próbálunk minél színesebb koncerteket adni.

A soproni formáció feltöltötte a tavaly felvett videókat a YouTube-csatornájára, így bárki belenézhet, belehallgathat abba, milyen is egy igazi HayDM Street buli.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...