Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Parov Stelar  a VOLT-on

Parov Stelar a VOLT-on

| Munkatársunktól | Sztárok

Az idei VOLT Fesztivál egyik headliner fellépője Parov Stelar. Az elektro swing legünnepeltebb előadója nemrég új dallal jelentkezett, amelyet majd valószínűleg Sopronban is bemutat élőben.

A Trouble egy kirobbanó hangulatot árasztó, energiával teli felvétel, ami az epikus refrénben teljesedik ki. A track vokalistája és társszerzője a nashville-i születésű Nikki Williams, aki olyan slágerek megalkotásában játszott főszerepet, mint Demi Lovato Heart Attack című dala vagy Laura Pausini Le Due Finestre című platinalemezes kislemeze. 

A hétszeres Amadeus-díjas Parov Stelar pályafutása során olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Tony Bennett és Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Lukas Graham, Bryan Ferry vagy Klingande. Kilenc albumot és több mint 20 EP-t jelentett meg, amelyeket közel egymilliárdszor hallgattak meg a rajongók. Óriási buli várható tőle a leghűségesebb városban is június 29-én!

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...