Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Parkolókban zenélt, sztár lett
Alec Benjamin

Parkolókban zenélt, sztár lett

| Munkatársunktól | Sztárok

Mind Is a Prison címmel vadonatúj dallal vonzza magához a rajongókat Alec Benjamin.

 A fiatal tehetség igen ügyesen megy egyre feljebb a képzeletbeli ranglétrán. A 25 éves Los Angeles-i énekes–dalszerző nem mindennapi zenei múltat tudhat maga mögött. Első lemezszerződését követően saját magának szervezett európai turnét, nem is akármilyet – Shawn Mendes és Troye Sivan koncertjei előtt játszott a parkolóban várakozó rajongóknak. Nem sokkal utána már Jon Bellionnal közösen stúdiózott.

Alec Benjamin 2017-ben megjelent I Built a Friend című dalával belopta magát Amerika szívébe. A srác 2018-ban debütáló albuma, a Narrated For You szintén hatalmas sikereket aratott, mi több, Let Me Down Slowly című dala már több mint 493 millió streamlejátszást generált a Spotify-on, a hozzá készült videoklipet pedig 100 millióan látták a YouTube-on.

Alec ezúttal vadonatúj single-lel lepte meg közönségét, ami a Mind Is A Prison címet viseli. Az előadó új dalában mélyebb témát boncolgat, az ember belső gondolataival vívott küzdelméről énekel.


Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...