Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Párkeresés online

| Madarász Réka | Sztárok

Kevés megosztóbb téma létezik, mint az online társkeresés. Sokak szerint a mai világban csak neten lehet párt találni, mások hallani sem akarnak róla.

Ha az internetes társkeresők kerülnek szóba, nem nagyon fordul elő, hogy valakinek ne lenne határozott véleménye. Sokan szinte ontják magukból a sikersztorikat, és azt gondolják, aki még nem találta meg az igazit, mindössze annyit mulasztott el, hogy regisztráljon egy vagy több társkereső oldalon. Mások éppen az ellenkezőjét állítják: kiapadhatatlan forrásként mesélik a rémtörténeteket.  

Ildi a negyvenes évei elején járó hölgy – biztos munkával és anyagi háttérrel. Eleinte leginkább kíváncsiságból regisztrált több oldalon is. Csetelt számos férfival, majd a negatív élmények hatására úgy döntött, társat ugyan fog találni, de nem a neten.

– Szerintem ezeken az oldalakon a legtöbben csak szórakozni akarnak – osztotta meg velük a tapasztalatait Ildi. – Én ugyan csak a férfiakról tudok nyilatkozni, de úgy hallom, a nőknél sem jobb a helyzet. Számtalanszor csak a szexuális együttlét elérése a cél, és hetekig bármit el tudnak „játszani” a férfiak, hogy le tudják venni a nőt a lábáról.

Ildi nem egy olyan esettel találkozott, amikor több hétig tartó levelezés után a randin a pasi őt próbálta lelki szemetesládának használni. Sokan rengeteg elvárással érkeznek a találkozókra, ami megakadályozza a másik valódi megismerését. Ildikó eseteit Kati még meglepőbb részletekkel egészítette ki. Többször is előfordult, hogy valaki néhány randi és együttlét után egyszerűen felszívódott. Kati azonban nem adta fel...

– Olyan férfit kerestem, akinek az enyémhez hasonló az értékrendje, aki ugyanazt szeretné, mint én: komoly kapcsolatot, családot, társat – folytatta a kedves hölgy. – Több randim is volt. Néha belefáradtam, de szenvedtem a magányosságtól, ezért újra és újra megpróbáltam. Sokadik alkalommal találtam végre valakit, akinek megfeleltem, ő is nekem, és már két éve együtt vagyunk. A kapcsolatunk egyre jobb, most értünk össze. 

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...