Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
P!nk nem bírja éneklés nélkül
Fotó: Andrew MacPherson

P!nk nem bírja éneklés nélkül

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új szuperprodukcióban kapott szerepet P!nk. A háromszoros Grammy-díjas énekesnő Sia mellett egy norvég producerpáros dalában hallatja hangját.

P!nk egy különleges felkérésre bólintott rá: egy friss zenéhez adta hangját. A Stargate egy norvég producerpáros, amelynek tagjai Tor Erik Hermansen és Mikkel Eriksen. A srácok olyan sztároknak írtak világslágereket korábban, mint Beyoncé, Rihanna vagy a Coldplay. Most azonban saját nevük alatt hoztak ki egy újdonságot, amihez elsőrangú énekesnőket nyertek meg: azt a Siát, akivel közösen jegyezték Rihanna Diamonds című nótáját, valamint P!nket, aki a Just Like Fire-t vitte si­­ker­­re tavaly.

P!nk karrierje régre nyúlik vissza, bármennyire is hihetetlen, de az énekesnő még 1999-ben robbant be a köztudatba, és azóta kisebb megszakításokkal folyamatosan a reflektorfényben szerepel. A cserfes énekesnő nevéhez olyan slágerek köthetők, mint a Get The Party Started, a So What vagy a Who Knew. Eddig hat stúdiólemezt adott ki és több duettet énekelt. A há­­rom­­szoros Grammy-díjas előadó kétségtelenül az egyik legsikeresebb énekesnő ma, összesen 60 millió eladott lemezt tudhat magáénak, a zenei karrier mellett pedig családi élete is kiemelendő. Nemrég született meg második gyermeke.

Alecia Beth Moore, azaz P!nk azonban úgy tűnik, nem bírja éneklés nélkül, hiszen állítólag hetedik albumán dolgozik, idén nyáron pedig Magyarországra is ellátogat, a Sziget mínusz egyedik napjának lesz a szupersztárja. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...