Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Orsi bombaformában

Megjelent az énekes–musicalszereplő új dala

Orsi bombaformában

| Kóczán Bálint | Sztárok

Elkészült Kozma Orsi legújabb dalának remix-vál­tozata, ami már most a közönség egyik nagy kedvence. A Neked című dal igazi rádiós hangzást kapott Newiknak köszönhetően.

Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú és korát meghazudtoló zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője. Az elmúlt évek hazai dzsesszéletének meghatározó tagja, de a könnyűzenében is számos sikert ért el. Orsi az elmúlt több mint 15 évben száznál is több lemezen dolgozott közreműködőként, megannyi slágert énekelt számos formációval, több musicalfőszerepet játszott el.

Az előadó színészpályára készült, és sok-sok darabban láthatta a közönség, de az országos ismertséget a Jazz+Az hozta meg számára, majd 2002-től lett a Cotton Club Singers tagja. 2005-ben találkozott Szakos Krisztián dalszerzővel, és elkészítették Orsi első szólóalbumát, az Egy szót. 2007-ben Orsi megvált a vokálcsapattól, hogy szólókarrierjére koncentráljon, több nagyalbumot is kiadott. Közben megalakult a Kozma Orsi Jazz Quartet, színesítve az énekesnő palettáját.
A csinos előadó – aki az utóbbi hetekben szórakoztató televíziós műsorokban is feltűnt – az év elején rukkolt elő Neked című fülbemászó dalával. A számhoz Newik készített egy igazi rádióbarát remixet, sőt a számhoz készült egy videoklip is.
Kijelenthető: Kozma Orsi ikrei mellett is kiválóan egyengeti zenei karrierjét.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...