Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ördög Nóra: irány Ázsia!
Ördög Nóra

Ördög Nóra: irány Ázsia!

| Munkatársunktól | Sztárok

Családjával indul útnak Ázsiába Ördög Nóra, aki új feladatot kapott a TV2-nél. A csinos televíziós nemrég újabb elismerésben részesült, ugyanis a legjobb női műsorvezetőnek választották.

Útnak indult Ázsia egzotikus vidékére egy kihívásokkal teli kalandos utazásra hét bátor sztárpár. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja felvételére szerelmesek, barátok, egy apa–lánya páros és a kalandra összeállt szövetségesek is utaznak, hogy teljesítsék a több mint 5000 kilométeres távot. A TV2 vadonatúj reality-műsorában a ka­­landos, heteken át tartó utazás Vietnamból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át halad. 

Az utazást a reality mű­­sorvezetője, Ördög Nóra is izgatottan várja, aki családjával együtt indul útnak, ugyanis csak így volt hajlandó vállalni a munkát. A kisgyermekes anyuka egyébként a kö­­zelmúltban a legjobb női műsorvezető elismerésben részesült a televíziós újságírók díjátadó gáláján.

A szereplők ugyancsak nagy izgalommal néznek a műsor elé. Az útnak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila Ber­­ki Krisztiánnal vág neki. Ők éppúgy a műsor felvétele előtt találkoztak, mint a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka és az Ázsia Expresszre az ő párjaként vállalkozó Pallavicini Zita őrgrófnő. A hírességek között vannak, akik régóta jól ismerik egymást. Muri Enikő Fésűs Nellyvel, míg Gaál Noémi Né­­meth Lajossal vág neki a nem mindennapi útnak. R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával utazik, de szerelmespárok is próbára teszik magukat Ázsiában. Kulcsár Edina és Csuti, valamint a Drá­­gám, add az életed! győztes párja, az Édes Életből is ismert Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is Vietnamba utazik.

Minden párosnak napi egy dollárral a zsebében kell eljutnia a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint a hazai hírességeink. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...