Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Opitz Barbi népszerű videója

| Kóczán Bálint | Sztárok

Óriási siker Opitz Barbi bemutatkozó dala. A Végem című klipre már több mint hatmillióan klikkeltek, és ősszel jön az újdonság az X-Faktor legutóbbi győztesétől.

Opitz Barbi az elmúlt esztendő egyik legnagyobb felfedezettje, hiszen a fiatal énekesnő megnyerte a 2016-os X-Faktort, majd leforgatta élete első videoklipjét a Végem című dalához. 

A szám és a különleges helyszín is jó választásnak bizonyult, hiszen már jóval hatmillió felett jár a kisfilm nézettsége. – A klipet egy homokbányában vettük fel nagy forróságban, a rendező Czoller Bence volt, aki az utóbbi időben több látványos videót is alkotott. A forgatást hosszú előkészület előzte meg, rengeteget dolgoztunk – mesélte az énekesnő.

A látványra nem lehet panasz, hiszen egyedi autók mellett mo­­torosok, táncosok, tűzfújók is feltűnnek a nagyszabású klipben. Barbi pedig igazán élvezte a forgatást, és nagyon boldog, hogy első klipje ilyen egyedi képi világot kapott. A kisfilm hangulata remekül passzol az R&B dalhoz.

Opitz Barbi továbbra sem tétlenkedik, hiszen szeptemberben újabb dallal és klippel jelentkezik. Ezúttal azonban duett formájában, amit állandó zenei producerével, Burai Krisztián­­nal készítenek és adnak elő. Az új szám az előzőhöz hasonlóan továbbra is a reggaeton és az R&B elegyét ötvözi, amit az énekesnő egyedi hangszíne tesz igazán különlegessé.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...