Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Óda a kevésbé őszinte mosolyokról

| Munkatársunktól | Sztárok

A Paramore amerikai csapatát tavaly a jubileumi VOLT Fesztivál egyik headlinereként hirdették a szervezők, és az amerikai együttes a várakozásokat beváltva óriási bulit csapott a leghűségesebb városban.

A Paramore a 2017 májusában megjelent legutóbbi lemezéből is játszott Sopronban. Az After Laughter korongot a Rolling Stone magazin a tavalyi esztendő kilencedik legjobb pop–punk albumként emlegeti.


A legújabb single, a Fake Happy egy sokak számára ismerős helyzetet dolgoz fel: azt a kettősséget, amikor töretlenül mosolygunk a külvilág felé, azonban a mosolymaszk mögött valójában sötétebb pillanatokat élünk meg.


Az őszinte számhoz az együttestől megszokott ötletes videó készült, amely azzal szembesít, hogy hány hamis mosoly járkál a világon. A klipet az együttes dobosa, Zac Farro rendezte: – A cél egy visszafogott, bájos videó volt, ami illik a számhoz – fogalmazott a zenész. Sikerült!

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...