Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Noro Projekt a VOLT-on

Noro Projekt a VOLT-on

| Munkatársunktól | Sztárok

Kiss Noró idén a Noro Projekt­tel lép fel a VOLT Fesztiválon június 27-én. A soproni előadó olyan barátaival muzsikál majd, akikkel még sohasem játszott együtt.

– Az idei VOLT egy ajándék! Én már nem vagyok a Passion Projekt tagja, viszont a szervezőktől ismét kaptam egy lehetőséget – mesélte Kiss Noró. – Az idő rövidsége miatt a dalok egyelőre nem különböznek az előző formációmtól, de azt elárulhatom, hogy hangzásban, megszólalásban változtattunk. A barátaimmal zenélek együtt, más impulzussal játszunk, mindenképpen izgalmasabb. Természetesen szeretnénk fellépni gyakrabban, de június 1-től a színházban dolgozom, és ottani munkáimra koncentrálok jobban. Emellett több akusztikus, musical vagy épp Papp/ Kiss műsor is tervben van.

Kapcsolódó cikkek

Új videó az Aktuálistól

Új videó az Aktuálistól

2019. 09. 18. | Munkatársunktól

Idén nyáron új, négydalos kislemezzel, néhány hete pedig friss videoklippel jelentkezett az Aktuális. A fertőszentmiklósi zenekar a Sopron Zenél rendezvényen második helyezést ért el a közönségszavazáson.

Will Smith Budapesten

2019. 09. 18. | Munkatársunktól

Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a Gemini Man megjelenése alkalmából.