Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Népszerű a Szénási Group
A Szénási Music Group legközelebb szombaton ad koncertet a Búgócsigában

Népszerű a Szénási Group

| Munkatársunktól | Sztárok

Véget ért a fesztiválszezon, de a Szénási Music Group életében nincs megállás. A soproni formáció készül következő fellépéseire és új taggal bővült.

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Szénási Music Group, hiszen Pozsony és Budapest mellett több városban is fellépett a soproni zenekar. – Természetesen Sopronban koncertezünk a legszívesebben, de minden felkérés megtisztelő számunkra – mesélték a soproni zenészek. – Az elmúlt hónapokban több alkalommal találkozhatott velünk a közönség a városban: a VOLT Fesztiválon már állandó vendégként szerepelünk, emellett szívesen gondolunk vissza a Soproni Ünnepi Hetek nagysikerű bulijára is.


A Szénási Music Group legközelebb november 11-én a Búgócsigában ad koncertet, amelynek érdekessége, hogy itt mutatkozik be a csapat új tagja.
– Örömmel újságolhatjuk, hogy Tóth Balázs szaxofonos személyében egy olyan kitűnő zenészt sikerült állandó tagnak megnyerni, akit a művészvilágban nem nagyon kell bemutatni. Munkáságával beírta már magát a magyar és a külföldi zenei életbe – mesélték a tagok.


A Szénási Szabó Diána (ének), Giczi Kurt (basszusgitár), Kovács Ervin (gitár), Vontszemű Miklós (zongora), Valastyán Tamás (dob), Tóth Balázs (szaxofon) és Horváth Tamás (trombita, ütőhangszerek) alkotta formáció tervei között több projekt is szerepel. A már szokásosnak mondható fesztiválfellépéseken túl egy nagy volumenű koncertet szeretnének megvalósítani, ahova több vendégművészt is meghívnak.

Kapcsolódó cikkek

Vagány vegánok

2018. 09. 19. | Munkatársunktól

Egy teljesen hétköznapi helyzetet mutat be a The Palace frissen megjelent dala, amikor egy-egy este társasággal bemegyünk a városba, a szöveget a fiúk azonban egy érdekes, provokatív témára hegyezték ki.