Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Nagyot szól a feldolgozás
Zámbó Jimmy a Bánatomat dalban mondom el című dalát dolgozta fel Váradi Albert.

A magyar zene krémjével dolgozik együtt Váradi Albert

Nagyot szól a feldolgozás

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új dallal, egy örökzöld sláger átdolgozásával jelentkezett Váradi Albert. A soproni zeneszerző, előadóművész az ország legjobb muzsikusaival dolgozik együtt, és újabb meglepetés duetteket ígér.

– Ez az új dal nem is annyira új, hiszen nagy slágere volt egykor Zámbó Jimmynek. A Bánatomat dalban mondom el című szerzeményről beszélünk, amit mi új köntösbe bújtattunk – mesélte lapunknak Váradi Albert. – Nagy öröm és büszkeség számomra ez a munka, hiszen én voltam a zenei rendezője, hangszerelője a felvételnek, valamint az összes stúdiómunkálatot is én végeztem a felvételtől egészen a keverésig.

A soproni előadóművész egy érdekességet is elárult a felvétellel kapcsolatban. Azt csak kevesen tudják, hogy egy nagyon régi, hozzá közel álló barátja írta ezt a dalt húsz évvel ezelőtt.

– Horváth Sándor Noel a dalszerző, illetve a szövegíró is egyben. Jimmy annak idején szó szerint szerelmes lett a dalba, és engedélyt kapott Sándortól a feldolgozásra, illetve az éneklésre. Az egész történet így kezdődött. Szóval megtiszteltetés Sándorral a közös munka.

Váradi Albert hozzátette: az ország legismertebb és legjobb muzsikusaival dolgozhat együtt, mint például Temesi Bertalannal vagy Csapó Ádámmal, aki a klipet rendezte. Ők igazán elismert nevek a szakmában, de Kökény Attilával is igazán közeli a barátság és a szakmai kapcsolat is.

– A dal lényegében Horváth Sándor Noel édesapja emlékére készült. Az ő kívánsága volt a fiától, hogy ezt a dalát dolgozzák fel az emlékére. Aki ismer és követi a munkásságunkat a csapatommal, tudja, hogy mi az igényes maradandó muzsikát képviseljük.

A soproni zeneszerző és csapata egyben útmutatást is próbál adni a fiatal generáció számára.

– Szeretnénk a zenével, hangszereléssel megmutatni mindenki számára, hogy ilyet is lehet. És milyen csodálatos dolog az igényesség és a tanulás által megszerzett tudás! Amit soha senki nem vehet el tőlünk – mondta lelkesen Váradi Albert.

A jövőben a soproni zenész további országosan ismert nevekkel folytatja munkáját. Hamarosan Takács Nikolasszal, Mező Misivel és más zenészekkel készül meglepetés duettekkel. Folyamatosan készítik a felvételeket a stúdióban. Eközben a Váradi Style Produkció rendszeresen lép fel a környék és az ország ismert szállodáiban. 


Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Hódít az elegancia

Hódít az elegancia

2024. 06. 12. | Madarász Réka

Szinte naponta megjelennek a különböző platformokon az aktuális körömtrendek. A hölgyek követik az influencerek, sztárok ajánlásait, a műkörömgyártók...