Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Munkamániás Meghan Trainor

Munkamániás Meghan Trainor

| Kóczán Bálint | Sztárok

Több új dalban is hallható Meghan Trainor, az amerikaiak tehetséges énekesnője. A szőke előadó Jason Mrazzel vagy épp a Sopront is megjárt Sigalával készített számot.

Meghan Trainort aligha kell bárkinek is bemutatni, hiszen 2013-ban megjelent All About That Bass című slágerével egy csapásra világhírnévre tett szert. Az amerikaiak üdvöskéje az utóbbi hetekben több újdonságban is megtalálható. 

Megjelent például a többszörös Grammy-díj nyertes Jason Mraz legújabb kislemeze, amelyet a szőke tehetséggel énekel. A More Than Friends ezúttal lágy hangszereléssel és érzelmes dalszöveggel éri el a százszázalékos romantikus hatást.

Jason és Meghan szeptember 18-án az USA-ban imádott Ellen DeGeneres Show színpadán is előadta a slágergyanús duettet, amit a közönség hatalmas lelkesedéssel fogadott.

Emellett a Sopront is megjárt Sigala jelentkezett friss produkcióval, amelyhez igazi világsztárokat sikerült megnyernie közreműködőnek. A Just Got Paidben ugyanis Ella Eyre, Meghan Trainor és French Montana osztották meg egymás között a vokális feladatokat. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...