Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Miskovits Marci új területen

| Munkatársunktól | Sztárok

Miskovits Marci mindössze tizenhat évesen kezdte műsorvezető karrierjét – először a VIVA TV, majd a TV2 képernyőjéről köszöntötte a hazai közönséget.

A fiú a tévés karrierje mellett évek óta ír dalszövegeket, amelyek közül az első most vált kész produkcióvá. A Városkép alapját egy soul-lounge hangszerelés adja, amit a hip-hop lüktetése járj át: az izgalmas ötlet Kosztolánszki Dominik és a székesfehérvári producer, Smith nevéhez fűződik. A refrénben Calidora elbűvölő hangját hallhatjuk, aki szerzőként is részt vett a produkcióban.

A nyári esték hangulatát hozó szerzeményt a budapesti éjszakák és egy különleges szerelem ihlették. A dal és a klip a ’90-es évek hangulatát tükrözi, a videóban egy baráti társaság Budapest kultikus helyszínein átmulatott éjszakájába nyerhetünk bepillantást.

Marci első megjelenése egy fülbemászó dal lett, és állítólag ez csak a kezdet! A srác még számos daltervet tartogat a tarsolyában, hosszú távú céljai között egy nagylemez elkészítése is szerepel. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...