Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Miley Cyrus új dala
Miley tavaly karácsonykor a legnagyobb titokban ment férjhez Liam Hemsworth-höz

Miley Cyrus új dala

| Kóczán Bálint | Sztárok

Közel 20 hazai rádióban szól már Miley Cyrus legújabb dala. Az amerikai énekesnő az utóbbi években megkomolyodott, tavaly év végén pedig a legnagyobb titokban házasodott meg.

Ki ne ismerné a zenei életből a cserfes Miley Cyrust? Az amerikai színésznő, énekesnő és dalszövegíró 2006-ban vált világhírű tinisztárrá a Disney Channelen futó Hannah Montana sorozattal. Kislányos korszakát egy kiadó- és imázsváltás követte 2013-ban. Cyrus kétségtelenül a jelenkor egyik legmegosztóbb, ugyanakkor legsikeresebb sztárja, aki gyakran balhékkal hívta fel magára a figyelmet. Olyan slágerek köthetők a csinos előadó nevéhez, mint a Wrecking Ball és a We Can’t Stop. 

2017-ben visszatért a gyökereihez, a country stílushoz, és az utóbbi időszakban pedig úgy tűnik, megkomolyodott. Ezt legutóbbi dalának címe is jól tükrözi. A Mark Ronsonnal közös Nothing Breaks Like A Heart slágert a hazai rádiók is előszeretettel játsszák, nemrég pedig Martin Solveig készített hozzá remixet.

Miley egyébként tavaly karácsonykor a legnagyobb titokban ment férjhez. Sajtóbeszámolók szerint hat év jegyben járás után kötelezte el magát Liam Hemsworth-szel, a lagzit pedig saját otthonukban szervezték meg.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...