Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Michael Bublé karácsonya

| Munkatársunktól | Sztárok

Ha karácsony, akkor Michael Bublé! Az énekes neve mindenkiben felébreszti az ünnepi hangulatot. Talán senki nem tud úgy karácsonyi dalokat énekelni, mint Michael, akinek Christmas című lemezét a 2018-as szezonban több mint egymilliárdan streamelték.

Idén is kedveskedett az énekes egy ajándékkal a rajongóknak: nemrég jött ki a White Christmas vadonatúj verziója és az ehhez tartozó klip, ami garantáltan előcsalogatja a lelkes készülődési kedvet azokból is, akiket eddig nem hozott lázba az ünnepi szezon.  

A szám egy klasszikus, amelyet világszerte mindenhol ismernek, és már az énekes is készített belőle korábban egy változatot Shania Twain közreműködésével.

Bublé tudja még fokozni: újradolgozta a White Christmas-t, és most még hangulatosabbra hangszerelt felvétellel olvasztja fel a jégszíveket.

Kapcsolódó cikkek

12. Hűség Napi Rockest

12. Hűség Napi Rockest

2019. 12. 11. | Munkatársunktól

December 14-án tartják a 12. Hűség Napi Rockestet Sopronban, a Hangár Music Gardenben. Idén nem akármilyen formáció, a P. Mobil lesz a házigazda Hungarica vendége, de fellép az RPG is.

Karácsonyi JaMese

2019. 12. 11. | Munkatársunktól

A JaMese 2019 karácsonyára egy különleges műsorral és lemezzel készült: Szabó T. Anna Adventi kalendáriumát zenésíti meg, amely könyv formájában tavaly jelent meg. A lemezen többek között Palya Bea, Ferenczi Gyuri és a Dalinda is közreműködik egy-egy dal erejéig.