Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megújult repertoár a Four Corners-től

Megújult repertoár a Four Corners-től

| Munkatársunktól | Sztárok

Hosszú idő után május 17-én ismét koncertet ad a Four Corners Sopronban. A helyi formáció minden egyes buliján színvonalas hangzásbeli élmény átadására törekszik.

– Zenekarunk nem koncertezik gyakran, de minden új fellépésünkre igyekszünk megújult repertoárral megmutatkozni – kezdtek bele a Four Corners tagjai, akik legközelebb Sopronban a Búgócsiga Akusztik Gardenben lépnek majd fel. 

A koncert különlegessége az lesz, hogy a régi kedvencek mellett magyar szerzők kevésbé ismert dalait is megszólaltatja majd a formáció új köntösben.

A Four Corners egyébként egy privát eseményre verbuválódott 2011-ben, amikor még csak négyen álltak a közönség elé. A nagy sikeren és az együtt zenélés örömén felbuzdulva viszont kibővült a zenekar, így jelenleg hat tagja van: Vida-Veres Imola (ének, billentyű), Cser Ágnes (ének), Czupy Tóni (gitár, ének), Németh Gábor (billentyű, ének), Gyuga Ottó (basszusgitár), valamint Vida Mihály (dob).

– Egységes stílust a feldolgozásaink hangzásában képviselünk: dús vokállal ellátott, dallamos funky-pop és soul jellegű covereket játszunk. Elsősorban hangzásbeli élmény átadására törekszünk, de az évek során a repertoárunkban megszaporodtak a dinamikusabb dalok. Így nyugodtan táncra is perdülhet, aki eljön meghallgatni minket – mesélték mosolyogva a zenészek. A csapat tagjainak nincsenek nagyratörő tervei, ­pusztán szeretnék, ha így egyben ­maradnának, és inkább kevesebb, de jó koncerteket adjanak. A nyár folyamán a Four Corners fellép június 8-án a Sopron Zenél & Utcazene Fesztiválon, valamint a Büki Gyógy-Bor Napokon július 21-én.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...