Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Meglepetéssel készül a Drawing

Meglepetéssel készül a Drawing

| Munkatársunktól | Sztárok

Intenzíven kezdte az évet a Drawing. A soproni formáció a sok fellépés mellett most pihenőt tart, hogy aztán majd akusztikus dalokkal lepje meg közönségét.

– Nem panaszkodhatunk, hiszen eddig sok helyre hívtak minket idén – mesélték lelkesen a Drawing tagjai. – Az évet egy szlovén koncerttel kezdtük, ami egy igazi hardcore buli volt. Nagy köszönet a maribori közönségnek.  

A soproni hardcore banda nemrég a pécsi Liz fesziválon is emlékezetes koncertet adott. – Ezen a fesztiválon az itthoni kedvenc hardcore bandáinkkal léphettünk fel. Nagy élmény volt. Március 15-én az Akela vendégeként szerepeltünk a Dürer Kertben. Ráadásul az a megtiszteltetés ért minket hogy az Akela 19 éve jelentkező farsangján is zenélhettünk.

A helyi csapat most visszavonult a próbaterembe, ugyanis már készül a Sopron Zenél utcafesztiválra. A Drawing akusztikus hangulatban ad majd elő több nótát is vendég zenészekkel. – Ez számunkra egy új kihívás, örömmel próbálunk rá. Közben a legújabb Harcban élve című lemezünk címadó dalára forgatunk egy klipet a már meglévő rögbiinduló-videó mellé – mondták a Drawing tagjai.

A zenekar egyébként idén ismét fellép a VOLT Fesztiválon, szeptembertől pedig az Akelával turnézik országszerte, de önálló külföldi bulik is szerepelnek a tervek között.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...