Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megjelent Ariana Grande újabb nagy durranása

Megjelent Ariana Grande újabb nagy durranása

| Kóczán Bálint | Sztárok

Nagy lendülettel kezdett Ariana Grande pár hete megjelent albuma. Ez nem meglepő, hiszen a lemez eddigi előfutárai is rendkívül népszerűek voltak a rajongók körében.

Ariana Grande fiatal kora ellenére napjaink egyik legsikeresebb előadója. Pop, R&B, soul és elektronikus zenében is otthonosan mozog a csinos előadó, aki 3 American Music Awards-, 3 MTV Europe Music Awards-, egy MTV Video Music Awards-díjjal, 4 Grammy-jelöléssel és 3 platina­lemezzel büszkélkedhet.
Grande kisasszony énekesi karrierje mellett színészkedéssel foglalkozik, szerepelt már több Broad­way-előadásban. Szakmai elismerései mellett 2016-ban felkerült a Time Magazine által összeállított, a világ 100 legbefolyásosabb személyét bemutató listára is.

A Sweetener Arian Grande várva várt negyedik nagylemeze. Korábbi albumait mind a rajongók, mind a kritikusok pozitívan fogadták, így nem meglepő, hogy a legfrissebb korong is nagyot robbantott. A lemez eddig kiadott dalai, a No Tears Left To Cry, a The Light Is Coming és a God Is a Woman már előrevetítették a sikert, hiszen több százmilliós nézettséget generáltak a videomegosztókon. 

A kiadványon olyan nagy nevek dolgoztak együtt a csinos előadóval, mint Nicki Minaj, Missy Elliott és Pharrell – utóbbi producerként is részt vett a munkálatokban.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...