Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Meghan visszatért

Tizenöt évesen jelent meg első önálló albuma

Meghan visszatért

| Kóczán Bálint | Sztárok

Meghan Trainor ismét hallat magáról! A zeneszerző–énekesnő legújabb dalában azt üzeni: a tisztelet a lényeg, és legyél kedves másokhoz!

Pár hete új dallal rukkolt elő Meghan Trainor. A számban szerzőként is közreműködött a tehetség, aki azt üzeni, álljanak ki a nők a helyes értékek mellett. A No Excuses című felvétel olyan sikereket követ a sorban, mint a hazai rádiók által is előszeretettel játszott Lips Are Movin vagy a No.

Az énekesnőnek olyan szerzőtársai voltak, mint JKash és Andrew Wells. A dalszöveg üzenetéről pedig a következőket árulta el a most éppen szőke sztár: – Szeretem azt, amikor a nők kiállnak a helyes értékek mellett. Nekik, magunknak akartam írni egy erőteljes himnuszt. Vannak, akik lenéznek engem, mert csak négy éve kezdtem a pályámat. Az erre adott válaszom is ott van ebben a dalban: tisztelet – ez a lényeg. A nóta elsősorban az egyenlőségről szól, és arról, hogy legyél kedves másokhoz.

Meghan Trainor karrierjét egészen fiatalon indította, hiszen csak 15 éves volt, amikor megjelent első önálló albuma. A nagy áttörést a 2013-es esztendő hozta meg számára, ekkor jött ki ugyanis az All About That Bass című slágere. Azóta számos sikerrel hívta fel magára a figyelmet a zeneszerző–énekesnő.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...