Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Mariah 15. lemeze

Mariah 15. lemeze

| Kóczán Bálint | Sztárok

Világszerte óriási siker Mariah Carey néhány hete megjelent új albuma. Az énekesnő három évtizedes karrierrel a háta mögött is tud történelmet írni.

A közelmúltban jelentette meg tizenötödik lemezét a többszörös platina eladásokkal és számos Grammy-díjjal büszkélkedő Mariah Carey. A Caution villámgyorsan hatalmas lelkesedést váltott ki a rajongók körében. Ez nem meglepő, hiszen az utóbbi két hónapban az énekesnő folyamatosan kényeztette követőit az új dalokkal. Elsőként a GTFO érkezett meg, amelyet a With You és a Distance követett. 

A Caution album azonnal meghódította a világot: huszonhét ország iTunes-listáján nyitott az első helyen, és hatvannégy országban debütált a legjobb 5-ben. A korong egyszerre energikus, változatos és merész.

A 200 millió eladott lemezt magáénak tudó Mariah Carey sem vette félvállról a promóciót, hiszen a megjelenés hetében olyan népszerű televíziós műsorokban vendégeskedett, mint a Good Morning America, a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vagy az MTV TRL.

Közel három évtizedes karrierrel a háta mögött Mariah Carey bebizonyította, hogy még mindig képes időtlen popslágereket rögzíteni és előadni. A kritikusok egybehangzó véleménye szerint a Caution új szintet jelent az énekesnő pályafutásában és a popzene világában egyaránt.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...