Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Magyar filmsiker

Magyar filmsiker

| Munkatársunktól | Sztárok

Két alkalommal is levetítik a Los Angeles-i magyar filmfesztiválon a Les recherches continuent – Engedj el! című alkotást. A magyar–francia kisfilm producere és női főszereplője a legfoglalkoztatottabb magyar színésznő, Goztola Kristina.

Rendhagyó módon kétszer is láthatja a közönség a Les recherches continuent – Engedj el! című pszichológiai drámát Los Angeles-ben. Az egyik vetítés már megtörtént, a következő október 27-én lesz Hollywoodban. 

A film egy négyéves kislány eltűnéséről szól. A történet szerint az édesanyát alakító Goztola Kristina kétségbeesetten berohan a rendőrségre, mondván, hogy elrabolták a gyermekét, és a végsőkig harcol a megtalálásáért.

A magyar művész jó ideje az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színésznő külföldön, filmezett már Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és az Egyesült Államokban. A magyar mozikban is bemutatott HhhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják című francia–belga–angol–amerikai nagyjátékfilmben kapott legutóbb szerepet számos világsztár – köztük Rosamund Pike és Jason Clarke – oldalán.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...