Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Lehengerlő Ally
Már első felvételével nagy sikereket ért el Ally Brooke

Első dalát több tízmillióan hallgatták meg

Lehengerlő Ally

| Kóczán Bálint | Sztárok

Nemcsak énekelni tud, de a táncparketten is lehengerlő: ő Ally ­Brooke, aki tavaly robbant be a köztudatba. Több tízmillióan nézték meg klipjét.

Új sztár születőben: Ally Brooke bár viszonylag régóta mozog a show-biznisz világában, de leginkább a tavalyi esztendő hozta meg számára az igazi áttörést. Allynek megjelent szólókarrierje első dala, a Tygával közös Low Key. A dal elképesztően nagy sikert aratott a közönség körében. A latin elemekkel fűszerezett tracket már több tízmillióan streamelték a Spotify-on, míg a videoklipet közel 40 millióan tekintették meg a YouTube-on.

A többszörös platinalemezes énekes–dalszerző a No Good című slágergyanús kiadvánnyal lepte meg nemrég rajongóit. A dögös előadó legújabb dala Kelly Charles You’re No ­Good for Me klasszikusának alapjaira épül, ami a párkapcsolati függetlenség egyik diszkóhimnusza. A fülbemászó refrén és a táncos ritmusok hamar dallamtapadást okoznak, a klip meg egyenesen csípőmozgásra készteti az embert. Ally ismét megmutatja, hogy nemcsak énekelni tud, de a táncparketten is lehengerlően mozog.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...