Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Legyünk mások!
Ava Max, az albán származású amerikai popdíva

A rajongók kitörő örömmel fogadták az új dalt

Legyünk mások!

| Kóczán Bálint | Sztárok

Első bombaslágere után újabb nagy durranással hívja fel magára a figyelmet Ava Max! A különleges tehetségű énekesnő legújabb dalában azt üzeni: merjünk mások lenni!

Még meg sem vetette lábát a slágerlisták élén a Sweet But Psycho, Ava Max máris futószalagszerűen hozza az újabb slágert. Az amerikai popdíva So Am I című dalát a rajongók kitörő örömmel fogadták.

– A felvétel arról szól, hogy merjünk mások, különbek lenni, kitűnni a szürkeségből, és ne fogadjuk el feltétel nélkül azt, amit ránk akar erőltetni a társadalom – mesélte Ava Max. – Értékeljük és ünnepeljük azt, ami valóban egyedivé tesz minket!

– Amikor szomorú vagyok, arra emlékeztetem magam, hogy a hibáimmal együtt vagyok teljes, hiszen a való életben sincs olyan, hogy tökéletes – tette hozzá az énekesnő.

A csinos előadó tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Albán felmenőkkel rendelkezik, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában. Az énekesnő Wisconsinban született, Virginiában nevelkedett, majd Los Angelesbe költözött, hogy megvalósítsa önmagát. Amit eddig láttunk belőle, az hihetetlenül izgalmas, Ava igazi egyéniség.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...