Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Leghűségesebb társaink
Russel kutyám, hegyezd füled! – Kozák Beáta felvétele lett március hónap fotója.

A hónap fotója: Az állatok iránti szeretetet tanítani kell

Leghűségesebb társaink

| Munkatársunktól | Sztárok

Kozák Beáta boxerkutyájáról és lányáról készült képe lett március hónap fotója.

Mint arról már olvashattak, a Soproni Téma pályázatot írt ki, az elmúlt hetekben Leghűségesebb társaink címmel vártuk olvasóink képeit. Több tucatnyi fotót kaptunk, többen kedvenc kutyájukat, mások macskájukat örökítették meg, nem egyszer gyermekeikkel együtt. A zsűri ezúttal Kozák Beáta „Russel kutyám, hegyezd füled!” című felvételét találta a legjobbnak.

– A fotó ősszel készült, egy délutáni, naplementés séta során – tájékoztatta lapunkat az alkotó. – A fotózás mindig is érdekelt, főleg mióta megszülettek a gyermekeim, és őket kezdtem el fényképezni. Majd körülbelül 4–5 évvel ezelőtt úgy gondoltam, komolyabban szeretnék ezzel foglalkozni, ezért több fotós iskolát, tanfolyamot is elvégeztem. Hivatalosan tavaly szeptember óta foglalkozom családi és újszülöttfotózással.

Beáta szerint napjainkban nagyon fontos téma az állatvédelem, az állatok iránti szeretetet és gondoskodást már gyerekkorban tanítani kell és felnőttként példát kell mutatni a kicsiknek.

Nemcsak Kozák Beátának, hanem valamennyi pályázónak köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával.

A játék folytatódik!

Áprilisban is keressük a hónap fotóját! Aktuális felhívásunk témája: Éledő természet. Egy jelentkező maximum kettő színes, legalább 3000 pixel szélességű képpel nevezhet, a fotókat jpg formátumban várjuk. A beküldött képek közül kiválasztjuk az általunk legjobbnak ítélt fényképet, amelyet a Soproni Téma április 28-i számában közlünk. A fényképeket április 21-ig várjuk e-mailben a szerkesztoseg@sopronitema.hu címre. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...