Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Látványos SativuS-klip

Látványos SativuS-klip

| Munkatársunktól | Sztárok

Nagyon jó a fogadtatása a SativuS legújabb klipjének, ami nem meglepő, hiszen a helyi formáció talán eddigi leglátványosabb kisfilmjével jelentkezett. A videót közel egy évig forgatták.

A Képzeletünk Szüleménye című dalhoz forgatott új videót a SativuS. A zenekar tagjai úgy érzik, ez az egyik legjobb klipjük. 

– Nagyon jól fogadta a közönség a kisfilmet – mesélték a zenekar tagjai. – Torma Sanyi barátunk igyekezett látványos képi világot varázsolni hozzá, ő rendezte a klipet. Az operatőr Riba Szabi volt, akivel 2014 óta dolgozunk együtt. Ezúton is köszönjük nekik a profi munkát!

Curtáék hozzátették: remek hangulatban telt a forgatás, és ami először beugrik majd nekik róla, hogy sokáig húzódott. – Négy részben vettük fel. Az elsőt tavaly április elején, majd nyáron, októberben és végül egy hónapja is forgattunk pár stúdiós jelenetet, aminek a segítségével a srácok megjelentek az épületek falain. Szóval így összességében majdnem egy évig készült a videó. Ilyesmire még nem volt példa eddigi pályafutásunk során – nevettek a srácok.

A SativuS-nál az a koncepció, hogy minden lemezük első száma az előző album címét viseli. Ezért kapta a felvétel A Képzeletünk Szüleménye nevet. A fellépéseket tekintve egyre sűrűbb a soproni formáció naptára, nyáron több fesztiválon is találkozhat velük a közönség. Emellett még idén belekezd a SativuS az új lemez készítésébe, és érkeznek új videók is.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...