Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Lábadozik a soproni énekes

Lábadozik a soproni énekes

| Munkatársunktól | Sztárok

Tavaly év végén kórházba került a Pair o’ Dice énekese, Szokodi Zoli. A soproni zenész már jobban van, a csapat pedig nagy lendülettel vágott bele az új esztendőbe.

– Szerencsére Zoli az ünnepeket már nem a kórházban, hanem a családjával, otthon töltötte, és az egészsége folyamatosan javul – kezdte Pohl Dávid, amikor a Pair o’ Dice énekesének állapota után érdeklődtünk. Szokodi Zoltán tavaly év végén tüdőproblémák miatt szorult ellátásra és tartották bent a kórházban. 

A tehetség betegsége azonban szerencsére nem gátolja a zenekar lendületét. Megtudtuk, az egyre népszerűbb formáció már januárban stúdióba vonul, hogy három új dalt rögzítsen.

– Zolinak orvosi utasításra még pihentetnie kell a hangját, az ő részeit február elején vesszük fel. A január amúgy is a zenekari megbeszélésekről szól általában. Ilyenkor mindig megtervezzük az aktuális évet. Rengeteg tervünk van, amiben most már egy menedzser is segít bennünket Ráth Máté személyében – mesélte a gitáros.

A Pair o’ Dice húzós évet tudhat maga mögött, hiszen megjelent a srácok első nagylemeze, egy emlékezetes bulit adtak a VOLT Fesztiválon, de a Barba Negrában tartott lemezbemutató is „felejthetetlenre” sikerült.

– 2019-ben szeretnénk magasabb fokozatra kapcsolni – zárta a zenész. – Azon dolgozunk, ha valaki megnézi a fellépésünket, egy show-t lásson és ne csak pár embert, aki zenél a színpadon. Emellett a közösségi oldalainkra is nagyobb hangsúlyt fektetünk majd. Több exkluzív tartalomú videót fogunk publikálni.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...