Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kygo-újdonság

Kygo-újdonság

| Munkatársunktól | Sztárok

Új rádiós single érkezett Kygótól! A Happy Now egy igazi skandináv együttműködés gyümölcse, ugyanis a norvég producerhez a svéd Sandro Cavazza csatlakozott, hogy elénekelje a dal sorait.

Napjaink egyik legnépszerűbb zenésze, aki idén a Sziget Fesztivál nagyszínpadán is káprázatos show-t produkált, újfent egy olyan remek himnuszt szállított le, amelyben keverednek a táncra csábító energiák, a tropical house ritmusok, illetve a pop slágeressége.  

A Happy Now várhatóan Kygo idei harmadik nagy dobása lesz, miután a korábban kiadott Remind Me To Forget 228 millió Spotify streamet és 46 millió Youtube-kattintást gyűjtött. Az Imagine Dragons-szal közös Born To Be Yours pedig pár hónap alatt átlépte a 179 millió Spotify streamet és a 36 milliós Youtube-megtekintést.

Kapcsolódó cikkek

Új videó az Aktuálistól

Új videó az Aktuálistól

2019. 09. 18. | Munkatársunktól

Idén nyáron új, négydalos kislemezzel, néhány hete pedig friss videoklippel jelentkezett az Aktuális. A fertőszentmiklósi zenekar a Sopron Zenél rendezvényen második helyezést ért el a közönségszavazáson.

Will Smith Budapesten

2019. 09. 18. | Munkatársunktól

Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a Gemini Man megjelenése alkalmából.