Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kygo-újdonság

Kygo-újdonság

| Munkatársunktól | Sztárok

Új rádiós single érkezett Kygótól! A Happy Now egy igazi skandináv együttműködés gyümölcse, ugyanis a norvég producerhez a svéd Sandro Cavazza csatlakozott, hogy elénekelje a dal sorait.

Napjaink egyik legnépszerűbb zenésze, aki idén a Sziget Fesztivál nagyszínpadán is káprázatos show-t produkált, újfent egy olyan remek himnuszt szállított le, amelyben keverednek a táncra csábító energiák, a tropical house ritmusok, illetve a pop slágeressége.  

A Happy Now várhatóan Kygo idei harmadik nagy dobása lesz, miután a korábban kiadott Remind Me To Forget 228 millió Spotify streamet és 46 millió Youtube-kattintást gyűjtött. Az Imagine Dragons-szal közös Born To Be Yours pedig pár hónap alatt átlépte a 179 millió Spotify streamet és a 36 milliós Youtube-megtekintést.

Kapcsolódó cikkek

Mike Shinoda Budapesten

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Mike Shinoda a Linkin Parkból bejelentette 2019-es tavaszi európai turnéjának állomásait – a zenész március 12-én Budapestre érkezik. Mike Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic tavaly jelent meg. A lemez összegyűjtött egy sor pozitív véleményt, többek között a The New York Times, a Rolling Stone, a Forbes, a GQ vagy a People kritikusaitól.

 

Új Zayn dal

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Zayn legutóbb a Dusk Till Dawn című dalt vezette sikerre és hazánkban is ostromolta a slágerlistákat, pár hete viszont legújabb felvételét dúdolják a rajongók. A korábbi One Direct­ion tag egy-két éve Siával dolgozott együtt, és ezúttal nem más, mint Nicki Minaj vendégeskedik a Candle No Light című produkcióban