Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Különleges újdonság

| Munkatársunktól | Sztárok

Julian Perrettával közös produkcióval borzolja a kedélyeket a német You­NotUs. A Your Favourite Song már most a rajongók nagy kedvence.

A 2014-ben alakított berlini formáció eddig több slágerrel bizonyította, hogy van helye a popéletben. Tobi és Gregor Berlin a pezsgő éjszakai életében talált egymásra, és egészen rövid idő leforgása alatt elképesztő sikert ért el a Supergirllel, amelyben Alle Farben és Anna Naklab is közreműködött.  

Bár a koronavírus-járvány miatt számos nyári fesztivál elmarad, de tény, hogy a YouNotUs a klubok pörgős világából repült a fesztiválszínpadokra, és valószínűleg a jövőben is hallhatunk majd a srácokról.

Legújabb sikerükben pedig az a brit Julian Perretta a közreműködő, aki 2010 óta hallat magáról a zenei szcénában. Különleges produkció lett, annyi biztos!

Kapcsolódó cikkek

Vértezzük fel az immunrendszerünket!

2020. 09. 23. | Madarász Réka

A vírusok terjedése arra késztet mindenkit, hogy megtalálja a saját maga számára legmegfelelőbb védekezési módot. Ha az immunrendszerünket megerősítjük, nagyobb esélyünk van arra, hogy megelőzzük a kellemetlen tünetek kialakulását.