Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Koncertekre vár  a Plasticocean

Koncertekre vár a Plasticocean

| Kóczán Bálint | Sztárok

A Plasticocean is bemutatkozott a „hegykői konyhában”, nemrég ugyanis a soproni zenekar volt a Music & Jam – The Kitchen Session Live vendége. A formáció tagjai nehezen élték meg a pandémia okozta koncertkieséseket.

– Tavaly nyáron beszélgettünk Tatussal a projektről, akkor még tervezési szakaszban volt, de egyből megtetszett az ötlet, hiszen tudjuk, a legjobb buli mindig a konyhában van! – kezdték a Plasticocean tagjai.

A soproni zenekar szerint jó érzés volt ebbe a közvetlen, nyitott és családias hangulatba csöppenniük, és sokat töltekeztek belőle.

– Elsőre persze furcsa volt a zenénket ilyen kulisszák közé vinni, úgy, hogy ennek a stílusnak nem épp ez a természetes előfordulási környezete. De pont az otthonos konyha – vad metalzene kontraszt tetszett nekünk a legjobban. Andi sütije pedig eszméletlen finom volt! – nevettek a srácok.

A helyi metálformáció a pandémiás helyzet előtt már országosan is bontogatta szárnyait, és a népszerűsége felfelé ívelt, ezért is élik meg nehezen a mostani helyzetet a tagok.

– Talán minden élőzene-kedvelő és zenész nevében mondhatjuk, óriási pofon volt minden gondosan előre megtervezett eseményt, bulit úgymond kidobni a kukába – tudtuk meg a zenekartól, amely nemrég egy új gitárossal, Pilló Péterrel is kiegészült. – Újratervezéssel, ötleteléssel teltek az elmúlt hónapok.

A most már öttagú Plastic­ocean tavaly az országos hírű Leander Kills turnéjához csatlakozott előzenekarként, és remélik a fiúk, hogy idén folytatódhat a közös munka.

– A vírushelyzet miatt sajnos ezen a fronton is elmaradtak a koncertek, amit szeretnénk idén tavasszal pótolni – tették hozzá a zenészek. – Közben tervezzük és szervezzük az év további részét is: fejlesztettük az eszközparkunkat, új dalokat írunk, tehát a munka nem állt meg.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...