Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kollányi Zsuzsi  új dallal tért vissza

Kollányi Zsuzsi új dallal tért vissza

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új dallal tért vissza Kollányi Zsuzsi, akinek nyáron születtek meg ikergyermekei. Az énekesnő egy briliáns együttműködésben alkotta meg legújabb felvételét: Lotfi Begivel és Kowával nosztalgiázik.

Kollányi Zsuzsit leginkább a Majka LIVE produkciókból ismerhette meg a közönség, hiszen évek óta az ország egyik legkedveltebb élőzenekaros formációjának frontvonalbeli vokalistája. Az énekesnő az elmúlt két évben már szólódalaival és izgalmas kollaborációival is borzolta a kedélyeket, de évről évre láthatjuk és hallhatjuk a Pilvaker színpadán is. 

Nyár végén ikerpárnak adott életet, és azóta magánélete került az első helyre. Az év elején azonban visszatért egy elképesztően fülbemászó felvétellel. Zsuzsi nem először zenél Begivel, hiszen a DJ-vel és Majkával alkotott hármasuk Valahonnan című száma már megközelíti a 30 milliós lejátszást. A szintén Majkával készített Elég lesz pedig 20 milliós megtekintés fölött jár a YouTube-on.

Az Eszembe jutottál című újdonság zenéjét és szövegét Bartalos Jenő szerezte, aki a Valahonnant is jegyzi. Lotfi Begi ezúttal is a hangszerelésért felelt, Kowalsky pedig karcos és azonnal felismerhető hangját, valamint szólórészén keresztül saját gondolatait dobta be a sztárprodukcióba. A parádés, egysnittes videoklipet Galler András „Indián” rendezte.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...