Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Kétszer műtötték

| Munkatársunktól | Sztárok

Élete egyik legnehezebb időszakán van túl Balázs Pali. A közvetlen környezetéből is csak kevesen tudták, hogy az előadónak az elmúlt fél évben kétszer is kés alá kellett feküdnie.

– Tavaly augusztusban szenvedtem sportsérülést foci közben, a jobb térdemben leszakadt a porc – mesélte Balázs Pali. – Megműtöttek, de operáció közben derült ki, hogy már a keresztszalagom is el van szakadva. Az orvos szerint 3–4 évig keresztszalag nélkül fociztam, ami időzített bombát jelentett. A második operáció minden eddiginél komolyabb beavatkozás volt az életemben, hiszen eddig maximum csak látogatóba mentem kórházba. 

Az előadó a kórházban aludni sem tudott, de elhatározta, a lehető leggyorsabban felépül. Felpolcolt lábbal énekelt a stúdióban, új lemeze felét pedig egy bárszéken ülve énekelte fel.

– 17 albumot készítettem eddig, de ilyen körülmények között még sosem dolgoztam – vallotta be Pali, akinek legújabb korongja pozitív energiákkal lett tele.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...