Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Katy Perry 5. lemeze

Katy Perry 5. lemeze

| Kóczán Bálint | Sztárok

Miután Katy Perry több újdonsággal is jelentkezett az utóbbi hónapokban, sejteni lehetett, hogy valami nagy durranásra készül az énekesnő. Végre lerántotta a leplet, és kiderült, hogy nyár elején jön az ötödik album!

Katy Perry új anyaggal lepi meg a közönséget június 9-én, ugyanis ezen a napon érkezik a közkedvelt amerikai énekesnő legfrissebb, ötödik stúdióalbuma Witness címmel. A csinos előadó már tavaly, Prism című lemezének világ körüli turnéja után bejelentette, hogy elkezdett dolgozni új dalain, azonban úgy nyilatkozott, nem akar­ja elsietni azok megjelentetését. 

Ennek ellenére nem várakoztatta sokáig rajongóit, hiszen már februárban megérkezett a korong előfutárának számító Chained To The Rhythm, ami a magyar slágerlistákat is több hétig vezette. Két hónappal később a Swish Swish és a Bon Appétit is ízelítőt adott az eddig igen eklektikusnak ígérkező lemezből.

Katy a nyár elején debütáló anyagon olyan világsztárokkal dolgozik együtt, mint Duke Dumont, Nicki Minaj, illetve az amerikai hiphop fenegyerekei, a Migos.

Az amerikai előadó 2007 óta ontja magából a slágereket. Ekkor szerzett világhírnevet, az I Kissed a Girl és a Hot 'n Cold dalai ré­­vén szinte mindenki megismerte nevét, és azóta valamennyi pro­jektjét siker övezi. 2015-ben például Perry kisasszony lett az év legjob­­ban kereső ze­­nésze, sőt az egyik valaha volt legnézettebb Super Bowl­­on is fellépett. A kis­le­mez­e­la­dá­so­kat tekintve pe­­dig Katy Per­­ry a legsikeresebb előadók közé tartozik Amerikában, Lady Gaga mellett neki van két hétmilliós eladással bíró slágere is.

Minden jel azt mu­­tatja, hogy az ötödik Perry-album szintén maradandó lesz a piacon.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...