Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Karácsonyig lesz  itthon Hien
Fotó: TV2 Sajtószoba

Karácsonyig lesz itthon Hien

| Kóczán Bálint | Sztárok

Véget ért Hien számára a Sztárban sztár című műsor, de így sincs oka szomorkodni. A soproni származású énekesnő karácsonyig marad itthon, és szeretne minél több időt tölteni szeretteivel.

– Hogy érzed magad újra Magyarországon? 

– Nagyon jó itthon lenni. Mióta kiköltöztem, most vagyok először itt huzamosabb ideig. Lesz végre elengedő időm a szeretteimre.

– Milyen érzésekkel gazdagodtál a műsor alatt?

– A Sztárban sztár nagyon izgalmas volt, hétről hétre más kihívásokkal néztem szembe. Sok munkával járt, de sokat nevettünk magunkon és egymáson. Minden vasárnap az volt a célom, hogy jól érezzem magam és tetsszen a közönségnek az, amit csinálok. Persze szerettem volna minél tovább eljutni, de ez nem olyan verseny, mint például a Mega­sztár, amelynek tényleg volt tétje is. Ez csak egy játék.

– Hogy állsz az egyetemmel, meddig maradsz itthon?

– Még van egy szemeszterem hátra és májusban diplomázom. Karácsonyig maradok itthon, utána megint utazok egy csomót: Madrid, Vietnam, Boston a terv.

– Hogy készülsz az ünnepekre, Sopronba eljutsz?

– Még nem beszéltük meg tesómékkal, hogy ők jönnek hozzánk, vagy mi hozzájuk Sopronba, de mindenképpen együtt töltjük az ünnepeket.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...