Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Káprázatos esküvői ruhák

Káprázatos esküvői ruhák

| Madarász Réka | Sztárok

Szinte minden nőnek hatalmas fejtörést okoz, hogy milyen ruhában bűvölje el szíve választottját élete legszebb napján. Érdemes többféle fazont is felpróbálnunk, hogy lássuk, melyik a legelőnyösebb.

Mivel mindenkinek más az ízlése és eltérőek az adottságai, nem ajánlott csak a divat alapján menyasszonyi ruhát választanunk. A magazinokból és az internetről ugyan ihletet meríthetünk, viszont ne lepődjünk meg, ha később teljesen más ruha mellett döntünk!


– Egyre népszerűbbek a színes esküvői ruhák. Különösen a púderrózsaszín, a visszafogott nude és a halványkék került idén a középpontba, a tapasztalatom azonban az, hogy a legtöbben mégis ragaszkodnak a fehérhez és az ekrühöz – tudtuk meg Szilágyi Katalin divat- és stílustervezőtől. – Az egyszerű, letisztult fazonok mellett nagy szerepet kapnak a csipkerátétek és a csillogó anyagok.


A divatvilágban három domináns irányzat uralkodik. A romantika hívei lágy, puha, áttetsző anyagból készült ruhakölteményt választanak, amit gyakran 3D-s virágokkal, csipkével tesznek még nőiesebbé. Az előző szezonok vintage stílusa után most a falusi romantika hódít. Az A vonalú szoknyát a gyönyörű hátmegoldások teszik rendkívül különlegessé. Igazán stílusos nő hatását kelthetjük, ha nagyon egyszerű, letisztult vonalvezetésű ruhában lépünk az oltár elé, amihez viselhetünk sellő fazonú vagy hercegnős szoknyát. Ebben az irányzatban a díszítés minimális, a rendkívül jó minőségű anyagok – mint például a hernyóselyem vagy a brokát – dominálnak.


– Gyakori a kerti partis esküvő, ami kiváló alkalom lehet egy ’60-as éveket idéző midi darab viselésére – folytatja Kata. – A Marylin Monroe fehér ruhás fotóit idéző öltözet térd alá ér, erőteljesen hangsúlyozza a derékvonalat, a bő szoknya pedig loknis vagy rakott, sokszor tüllös.


Hatalmas sláger idén a masni, ami bármelyik stílusba belefér. Szintén újdonság, hogy a hosszú fátylak mellett megjelent a palást, amit finom, vékony fátyoltüllökből készítenek, és csipkével, valamint gyöngyökkel ­díszítenek.

Kapcsolódó cikkek

Mike Shinoda Budapesten

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Mike Shinoda a Linkin Parkból bejelentette 2019-es tavaszi európai turnéjának állomásait – a zenész március 12-én Budapestre érkezik. Mike Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic tavaly jelent meg. A lemez összegyűjtött egy sor pozitív véleményt, többek között a The New York Times, a Rolling Stone, a Forbes, a GQ vagy a People kritikusaitól.

 

Új Zayn dal

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Zayn legutóbb a Dusk Till Dawn című dalt vezette sikerre és hazánkban is ostromolta a slágerlistákat, pár hete viszont legújabb felvételét dúdolják a rajongók. A korábbi One Direct­ion tag egy-két éve Siával dolgozott együtt, és ezúttal nem más, mint Nicki Minaj vendégeskedik a Candle No Light című produkcióban